Responder – New Balance 574 Classic factory store sverige skor
Tu Nombre
Asunto
Mensaje
o Cancelar
En respuesta a
New Balance 574 Classic factory store sverige skor
— by stevensteven12312 stevensteven12312
Visste du att det fanns en new balance löparskor göteborg som ingår i varumärkets relativt nya "nationalparker" inställd? Paret är av den sällsynta Made in USA build. Du kan få din händer massor av Made in USA silhuetter från NB regelbundet, men 574 av dem är oftast endast tillgänglig via varumärkets anpassningsportalen. Naturligtvis att den inhemska beteckningen vevar prislappen upp ganska lite, men du får vad du betalar för. Se skorna efter klicket, tillsammans med några 996 och 998 stilar i samma anda, och ta din dag från Sneaker Politik.

Det finns ännu en speciell par nya saldon kommer rakt ut ur Boston, den staden som är så avgörande för varumärkets livsnerv. Den här gången är det en New Balance 574 Classic factory store sverige skor från garveriet, en ledande livsstils återförsäljare i hjärtat av staden som är ansluten till förebådat sneaker boutique Concepts. De sneakers har garveri typ detaljer som en rik brunt läder behandling och idrott några "Boston" text över mellansulan. Fortsätt läsa för att se New Balance 574 Classic billig sverige skor "Garveri" och titta på dem att släppa det på 711 Boylston Street, med ett pris på $ 180 den 21 april 2014.

Visste du att New Balance har ett pågående samarbete med Pro Cycling truppen Team Garmin-Sharp? Detta samarbete har resulterat i denna speciella sneaker, som är en New Balance 574 Classic outlet rea skor direkt ur företagets USA fabriker som presenterar den typ av rika mocka och plats på formen kännetecknande för den inhemska produktionen. Skorna är inspirerade av några av de tuffaste tävlingar på Eurocykelkrets och funktion "Kullerstens" och "Classics" broderier över bakändan. Fortsätt läsa för att se skorna och sedan göra ditt bästa för att ta en av de 75 paren som produceras (12 har redan gett till laget ryttare) genom att logga in på NewBalance.com denna fredag ​​morgon på 10:00 ES

Tidigare denna månad, fick vi en första titt på "Summer Solution" uppsättning New Balance 574 Classic grossist sverige och 996s bygger på Minimus och REVlite ensam kit, respektive. Den tidigare också sin ursprungliga form redo med mer somriga par, så vad kan vara den första av flera "Island" färgställningar dyker upp finns idag. Denna blå och orange edition påminner oss om att 574 går bra i regnbågens förpackningar med nylon överdelar (Ryggsäckar, Vind, Alpines).