Reageer groeven

classic Clásica list Lista threaded En Árbol
1 mensaje Opciones
Responder | En Árbol
Abrir este mensaje con la vista en árbol
|

Reageer groeven

Chlohomas
De  Air Max 90 werd voor het eerst aan de bevolking bracht in 1997. De Air Max 97 was de eerste Air Max sportschoen over de gehele lengte Air Max demping functie. Mid-Air Max 97 zette de traditie begonnen door de Air Max 95 en Air Max 96 door het hebben van een prominente hoeveelheid 3M reflecterend materiaal over de shoe.Around de 95s en 96s was er een aantal accenten, maar de Air Max 97 was letterlijk bedekt in 3M materiaal. Dit trok de ogen van een groot aantal lopers in het maken zich veel meer zichtbaar, maar ving de ogen van de vele fashion forward ogen omdat dit gescheiden van de Air Max 97 schoenen van alle andere shoes.Head om TradeTang.com kijk rond de wholesale Air Max 97 schoenen als de comfortabele joggen sneakers. Ervaar de Air Max 97 en genieten van de uren van exercise.Within de 1987 versie geassocieerd met Air Max schoenen, Roshe run flyknit uk markeren het begin van zichtbare type technologie. Vervolgens, elke generatie van sneakers zijn al eerder op een dergelijke basis als superieur, het verstrekken van meer demping, maar wijst ook op de groeiende kans om te innoveren. Uiteindelijk heeft deze trend bereikte een effectief vast aan de 360, kan dit de eerste dubbele geen schuim tussenzool loopschoenen. Ook op basis van de gloednieuwe unit, sneakers ontwerper Andrew Caine verworven inspiratie om een ​​revolutionaire honderdtachtig schoenen te produceren.

Terwijl  Air Max 90 dames goedkoop we praten over schoenen, is het belangrijk zou zijn om een ​​goede demping enkele bezitten om de schade ten gevolge van de impact te minimaliseren. Air Max serie over jogging schoenen, zijn de zolen gemaakt ?? in de lucht. Andrew probeerde 360 ​​sportschoenen in de innovatieve technologie die werkzaam zijn in de regel de honderdtachtig. Door nauwe samenwerking in aanvulling op schoeisel ontwikkeling divisie Hans Guenther, Andrew zorgvuldig onderzocht de hele palm kussen, en bepalen welke onderdelen moeten luchtkussen te zijn door twee, waardoor het een soort no-schuim in de hiel. Gedurende de 180 lopende schoeisel layout, Andrew Air schoenen wens om niet stoppen met leren .. Hij studeerde voorzichtig voorafgaande hoofdstukken van de Air Max schoenen, schakelt deze bijzondere combinatie van belangrijke elementen van de sneakers, en dan beginnen met het tekenen schetsen, dus een creatieve functie ontwikkeld . Bij gebruik van het pad leer, Toby naast voor gloednieuwe non bubble Max 180 running sneakers geaccumuleerde het frame en ook de voeten en ook de hiel gebruik maken van een robuuste ondersteuning. En ook deze aanpak in de serie is meestal gebruikelijk.

Reageer groeven ontworpen sneakers gedurende de voorzijde misschien de voet, heeft elastische schoen geworden versterkt, maar daarnaast biedt een dynamische magnificence.We bespreken waarom in de twee van Air Max aanwezig te hebben met deze hoge prijs wanneer Air Max 95 heeft bewezen, mooie verschijning Hardlopen , vloeiende lijnen en gedurfde uit-fluorescerende groene kleur van de ogen en het grote aantal mensen te trekken, in het bijzonder opzij werd een student in aanvulling op uw traditionele schoenen schoenen een enorme het principe gebruikelijke swoosh, nieuwe spelen in schoenen op de zijkant in de helling, om uw Air Max 95 voegt een opmerkelijk sterke stijl, in het algemeen blijkt niet eenvoudig genoeg in het oog springende fluorescerend groen, met 3M reflecterend materiaal over het ornament en kleurverloop wanneer met behulp van best gekwalificeerd in de richting van een goede reputatie voor de bekleding van het Cool joggen sneakers. U ontdekt vanuit een probleem dat Air Max 95 is binnen het beste jogging schoenen.