New Balance 574 rea

classic Clásica list Lista threaded En Árbol
1 mensaje Opciones
Responder | En Árbol
Abrir este mensaje con la vista en árbol
|

New Balance 574 rea

eudoraeudora123
För den kommande vårsäsongen, new balance online shop sverige presenterar 574 "Varsity" pack. Förpackningen består av två färgställningar - blått och orange - som båda presenterar mocka överdelar. Först ut är den blå färgsättning, vilka sporter en blå mocka och mesh övre med vita och svarta accenter och branding, och ligger ovanpå en grå och vit mellansula. Den orange färgsättning pinnar till samma formel, men kopplar den blå mocka och mesh för orange.

New Balance 574 rea har förberett ett par originalfärgställningar för 574 silhuetten. Bestående av grå vintage och marinblå vintage färgställningar, visar upp OG paketet den tidlösa överklagande av dessa subtila ursprungliga färger. En säker hit för fans av retro löpare, båda alternativen har borstad mocka och mesh överdelar, smala tungor, original 574 detaljer, och gulnade häl koppar och fotsulor.

New Balance 574 sverige online har gett 574 silhuetten en vinter makeover för sin "Winter Elements" pack. Förpackningen består av tre färgställningar i 574, som alla har robusta detaljer som förstärkta sulor och vattenavvisande och förstärkta tå lådor för att ta itu med den kalla, blöta vädret för den kommande säsongen. Skorna har mocka och mesh överdelar med läderdetaljer och kan fås i grått / gult, grönt / orange eller marin / röd färgställningar.

New Balance 574 skor køb har kokat ihop några snygga höstfärgställningar för 574 silhuetten som en del av märkets "Canteen" pack. Den nya förpackningen har tre livliga färgställningar, alla skryter mocka och mesh överdelar. Start saker är en grå färgsättning med en grå mocka bas med svart nät, vitt läder accenter, ljust rött foder och tan branding. Nästa upp är en grön färgsättning ståtar med en grön mockaskinn med svart nät, vitt läder accenter, blått foder och tan branding igen. Sist men inte minst är ett vin färgsättning med en rik bordeaux mockaskinn med tonala mesh, vitt läder accenter, mörkblå foder och tan branding.

Det ser ut som berömda Boston återförsäljare Concepts har fyllt en ny färgsättning av New Balance 574 online shop: s stöttepelare 574 modell. Draperad i en tonal röd mockaskinn, den djärva av den klassiska löparen har en leopard-prickiga motiv över hela dess foder.