New Balance 574 Stadium Jacket sko tilbud dk

classic Clásica list Lista threaded En Árbol
1 mensaje Opciones
Responder | En Árbol
Abrir este mensaje con la vista en árbol
|

New Balance 574 Stadium Jacket sko tilbud dk

prescottprescott123
Vi var ikke lige til at købe vores vej ind i gymnasiet omklædningsrummet. For new balance sneakers på tilbud gymnasiet atlet er en hård rækkevidde: rejst på sport og underholdning mærker (de er ofte en og samme) og vildt diffust og dyrt at nå via de traditionelle medier. De er næsten universelt findes i Nike, Under Armour og Adidas. Og dog, for at se high school atleter i aktion er at være vidne til en dedikation til selvudfoldelse. Track atleter, i særdeleshed, har forhøjet den brugerdefinerede holdet skjorte, opvarmning og tilbehør til en kunstform. Hvad hvis vi kunne introducere dem til vores pigge ved at gøre dem deres pigge?

Til det formål har vi lancerede New Balance 574 Stadium Jacket sko online salg Tartan App - et værktøj designet til at give teams til at designe deres egne brugerdefinerede plaider, kapitalisere på en tendens på markedet, og at tildele et komplet sæt af pigge til skolen, hvis skotskternet forstået den mest sociale kapital.

Vi fulgte dette med Color Wars - en tilpasning free-for-alle af MD800 spike, hvor atleter kan personliggøre hvert element af skoen i et udtryk for skolens ånd, med den mest populære design danner grundlag for et helt hold brugerdefinerede fodtøj. Kritisk, vi bragt denne erfaring ind i vores begivenhed fodaftryk, udførelse både online og on-site på centrale begivenheder som Millrose Games. Resultatet? New Balance 574 Stadium Jacket sko tilbud dk spike, umm, spidse.

I 2010, vores fokus på at skabe oplevelser, der bor, hvor New Balance 574 Stadium Jacket sko bedste pris kunde gør - på sporet, ved arrangementer, ud i verden - var vejlede os i retning af steder, der kiggede meget mindre som den digitale verden og meget mere som sømløse integration med det fysiske rum.

Når New Balance 574 Stadium Jacket sko rabatkode erhvervet sponsorering rettigheder til de amerikanske indendørs og udendørs statsborgere - to af de førende gymnasieelever atletik mesterskaber - i 2010, gjorde de det med et øje mod udvikling af den måde, hvorpå konkurrerende atleter og deres familier blev forlovet rundt de to begivenheder. Med op på 3.000 konkurrenter på stedet ved hver begivenhed, New Balance nærmede Almægtige at samarbejde om aktiveringsforløb, der ville energize både konkurrenter og deres udvidede netværk af venner, fans og entusiaster. Snarere end at oprette en ny destination for tusinder af børn, besluttede vi at bygge en hel oplevelse i et sted, hvor vores publikum allerede var flydende. The New Balance Nationals ville være det første spor mødes - og velsagtens den første nationale mesterskab - til at spille ud live på Facebook.